اسرار رشد عضلانی قسمت اول
نوشته شده توسط : niayesh

آیا تا به حال به افرادی توجه کرده اید که هر وقت به باشگاه می آیند یک جور تمرین می کنند. آیا می دانید این ها چه کسانی هستند؟

آنها همان بدنسازان لاغر مردنی با یک تی شرت گله گشاد و شلوارکی که تا پایین زانو آویزان شده ، هستند.

این افراد گمراه همیشه در حال اجرای یک نوع تمرین ثابت ، ست معین ، استراحت بین ست های ثابت ، حرکت مشخص و . . . هستند. این قبیل افراد همیشه با بی تفاوتی و بدون هیچ انگیزه ای در حال بلند کردن یک وزنه ثابت هستند. آنها هیچ وقت از سیستم ها و روش های متنوع تمرینی استفاده نمی کنند.

به قول معروف همیشه با یک حریف تمرینی در حال تمرین کردن هستند. البته حریفی که تنها در حال حرف زدن و چرت و پرت گفتن از اینجا و آنجا است. این واقعیت تلخ ولی صحت دارد ، دلیل اصلی ثابت ماندن اکثر افراد در مسیر پیشرفت در بدنسازی به شمار می آید. بخاطر داشته باشید که رشد عضلانی در پاسخ به تغییر و مقدار فشار بر روی عضله حاصل می شود ، در یک کلام رشد عضلانی به صورت یک تغییر مثبت در مقابل با فشار اعمال شده به آن ظاهر می شود.

تغییر بخش هایی از تمرین باعث می شود که عضلات شوکه شدند و تا بیایند و با آن سازگار شوند ، زمان می برد همین مدت زمان یعنی رشد عضلات. ضمن اینکه خود همین تغییر باعث افزایش اشتیاق و رهایی از یکنواختی می شود. بنابراین اگر برنامه تمرینی تان را هر از گاه تغییر ندهید به احتمال زیاد ذهنتان خسته شده و عضلاتتان نیز دیگر به رشد پاسخ نخواهد داد. به همین سادگی کسانی که همیشه یک جور تمرین می کنند ، آن هایی هستند که همیشه در بدنسازی یک جور به نظر می رسند.

با وجود سیستم ها و روش های گوناگون تمرینی می توان تغییر را به صورت مرتب در برنامه تمرینی لحاظ کرد و بدین ترتیب جای هیچ گلایه حداقل برای دراز مدت وجود ندارد. بله حتی رونی کلمن ۱۲۵ کیلویی قهرمان مسترالمپیا هم هرازگاهی به ایست عضلانی می رسد. اما او می داند که چطور از این مرحله عبور کند و عضلات را با رشد جدید آشنا سازد.

اجرای حرکت با صحیح ترین فرم آن در قیاس با اجرای حرکت با اندکی تقلب

اکثر افراد به جای حفظ فرم صحیح بیشتر علاقمند هستند که بر مقدار وزنه بیافزایند و با این کار خودشان را متقاعد می کنند که در حال حجیم تر شدن و قوی تر شدن هستند. این اشخاص همیشه از فریب اینکه تنها وزنه سنگین است که باعث حجیم تر شدن می شود رنج می برند. در صورتی که این موضوع یعنی هایپرتروفی عضلات بسته به هر شخص فرق می کند و هر کس بدنش به وزنه به صورت مختص به خودش پاسخ می دهد. آیا واقعا فکر می کنید که با اضافه کردن وزنه در حرکت جلو بازو با هالتر صرفا باعث می شوید که فشار بیشتری بر روی عضلات جلو بازو وارد شود و یا اینکه فشار بیشتری بر روی عضلات جلو بازو وارد شود و یا اینکه فشار بیشتری بر روی مهره های کمر و ساعد وارد شود.





:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 19 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: